Υπερσύγχρονος Ιατρικός Εξοπλισμός

  Η χρόνια εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση του ιατρού Ηλία Κατσίκη, σε συνδυασμό με τον καινοτόμο Υπερσύγχρονο Τεχνολογικό Εξοπλισμό που διαθέτει το ιατρείο, προσφέρουν αξιοπιστία και ακρίβεια στα αποτελέσματα των εξετάσεών σας, δημιουργώντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

  Ο βασικός εξοπλισμός του ιατρείου περιλαμβάνει:
  - Το Υπερσύγχρονο Υπερηχογραφικό Σύστημα VOLUSON E6, της General Electric, με λειτουργία μέγιστης διαγνωστικής ακρίβειας. Με το πρωτοποριακό σύστημα 4D υπερήχου είναι δυνατό να απεικονιστεί το μωρό σας μέσα στη μήτρα. Η εξωτερική μορφή του εμβρύου και κυρίως του προσώπου απεικονίζεται με μεγάλη ακρίβεια, κάτι που δημιουργεί στους γονείς έντονα συναισθήματα. Υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών και δημιουργία βίντεο διαδοχικών τρισδιάστατων εικόνων σε DVD ή USB stick. Επίσης η τρισδιάστατη υπερηχογραφία βοηθάει στον καλύτερο έλεγχο ορισμένων οργάνων του εμβρύου, όπως της καρδιάς και του εγκεφάλου.

  Voluson 2
  sonoline 2
  - Το σύγχρονο Υπερηχογραφικό Σύστημα Sonoline G6, της Siemens, που προσφέρει ακρίβεια και σιγουριά στις διαγνώσεις, στα πλαίσια απαραίτητων γυναικολογικών ελέγχων.
  - Το πρωτοποριακό Κολποσκόπιο Olympus OC500, το οποίο παρέχει υψηλής ποιότητας ψηφιακή εικόνα. εκτεταμένη μεγέθυνση και ομαλή ευελιξία, ιδανικό για την πιο αποτελεσματική εξέταση στο ιατρείο.
  kolposkopio
  cooper 2
  - Τον Καρδιοτοκογράφο Cooper F9, που παρέχει υψηλής τεχνολογίας υπερήχους. Καταγράφει τον εμβρυικό καρδιακό παλμό, την οξυγόνωση του εμβρύου και τις συστολές της μήτρας με μεγάλη ακρίβεια, εύκολα και γρήγορα. Με αυτήν την απλή αλλά τόσο σημαντική εξέταση ο γιατρός μπορεί να προβλέψει το πώς θα λειτουργήσει η μήτρα στην γέννα, αλλά και πώς θα συμπεριφερθεί το έμβρυο στην σημαντική αυτή στιγμή.